BLOG

Djersitja e duarve dhe kembeve

Çdo ditë ne po takohemi me shumë njerëz dhe shtrëngojmë duart. Djersitja e tepërt në pëllëmbët e njohur si hyperhidrosis është njerëz shqetësues në jetën sociale dhe profesionale, psikologjikisht.

Me shume