KORPORATE

Mehmet FESLİ – CEO – Partner

Ka perfunduar studimet për Ekonomiks në Universitetin e Stambollit dhe studimet master në Tregjet Kapitale dhe Bursë. Është duke  përfuduar doktoraturën në Financë dhe Bankë. Mehmet Fesli ka punuar si Auditor në Bankë, Zv. Menaxher i Pergjithshëm tek Echomar, Medical Park dhe në Universal Hospital Group si anëtar i Bordit Ekzekutiv.

Themeloi MEDinISTANBUL së bashku me Ahmet KAL në 2014 dhe ka pozicionin e CEO.

Ahmet KAL – COO – Partner

Ka përfunduar studimet e larta për Ekonomiks në Universitetin Selcuk si dhe  studimet master në degën e Financës. Ahmet KAL ka punuar si Ekspert per Tregtinë e Jashtme në kompani të mëdha, më pas si Menaxher i Përgjithshëm dhe Partner i Doga Hospital dhe Universal Hospital Group Konya.

Themeloi MEDinIstanbul së bashku me Mehmet FESLI në 2014 dhe ka pozicionin e COO, përgjegjës për të gjitha operacionet e MEDinISTANBUL.

Arjana SINA – Drejtoresha Mjekesore

Ka përfunduar arsimin e larte në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Tiranës, specializim në degën Imazheri Diagnostike dhe në perfundim të doktoraturës në temën “Kanceri i mushkërive, korrelacionet e anatomisë patologjike dhe imazherisë”. Specializuar në spitalin rajonal të Riminit, Emiglia Romagna, në fushën e kardio-CT dhe në Spitalin Universitar, Carreggi, Firences, në fushën e radiologjisë intervencionuese!
Pedagoge prej 8 vitesh ne Fakultetin e Shkencave Teknike Mjekesore,
UMT. Për kater vite ka punuar si shefe e shërbimit të radiologjisë
diagnostike dhe intervencionuese në Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi”