SPITALET TONA TË NËNKONTRAKTUARA

Liv Hospital

I pari në rrjetin e zinxhirit të spitaleve super-moderne i hapur në janar 2013, Spitali Liv i Ulus-it është i vendosur në qendër të Stambollit, me pamje nga Bosfori. LIV i quajtur kështu nga “ Leading Internationl Vision”, sjell një koncept ndryshe në dizenjimin e spitalit, nëpërmjet trajtimit dhe fokusimit në shërbimin për pacientët ndërkombëtarë.