Sherbimi mjekesor ne Stamboll

Sherbimi mjekesor ne Stamboll

Zhvillime të mëdha janë bërë në mjekësi në Stamboll 10 vitet e fundit. Cilësia dhe përfitimet e shërbimeve shëndetësore në Turqi është rritur nga disa reforma. Si pasojë e këtij zhvillimi të spitaleve shtetërore, u ndikuan dhe u zhvilluan edhe institucionet private gjithashtu. Për më tepër, cilësia e 46 spitaleve është akredituar nga fondacioni i famshëm mbarëbotëror i akreditimit të fondacioneve JCI.

Nga këto zhvillime në Turqi, është zhvilluar zinxhiri i spitaleve dhe këto spitale kanë filluar të shërbejnë gjerësisht duke hapur më shumë dëgë të tyre, qendra mjeksore. Spitalet moderne të Turqisë janë në standartet e Europës me stafin e tyre profesionist dhe me eksperiencë. Për më tepër, shembujt më të mirë të zhvillimit teknologjik si Sistemi Robotik i Operimit Da Vici, Cyberknife, Gammaknife dhe të tjerë, janë lejuar që të përdoren në Turqi.