Kardiologji

Kardiologji

Kardiologji

 

Ne International Turkish hospital kryhen te gjitha llojet e kontrollve kardiake per te rritur, kjo do te thote se te gjitha semundjet e zemres te fituara apo te lindura te pacientet mund te trajtohen si dhe te ndiqen ne spitalin tone.
Kontrollet me te zakonshme jane:

 

1. Vizitë mjekësore
2. EKG
3. EKO zemre transtorakale
5. EKG stres test
6. EKO stres test
7. HOLTER i ritmit
8. HOLTER i presionit arterial

 

Departamenti i Kardiologjise të International Turkish hospital, është njëri prej departamenteve më modernë mjekësorë, kjo, falë pajisjes se veçantë të teknologjisë së lartë e cila është unikale në Shqipëri.