Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/wpide/WPide.php on line 1223

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/editors/class-vc-frontend-editor.php on line 673

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Tree/Dimension.php on line 101

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Tree/Mixin/Call.php on line 110

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/plethora-featureslib/features/module/wpless/wp-less/vendor/oyejorge/less.php/lib/Less/Parser.php on line 1740
Perse NIFT? - International Turkish Hospital

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

PËRSE NIFT?


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

PËRSE TË ZGJEDHIM TESTIN PRENATAL JO INVAZIV?


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ithal/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Çfarë bën NIFTY ndryshe nga metodat e tjera tradicionale të diagnostikimit? 
Tashmë ekzistojnë shumë teste prenatale jo invazive. Megjithatë krahasuar me testin NIPT, metodat tradicionale të ekzaminimeve prenatale vuajnë nga siguria e ulët dhe shkalla e lartë e rezultateve false pozitive.Nifty imageNdërsa testet prenatale invazive sikurse amniocenteza apo marrja e materialit nga vilet korionike(CVS) japin rezultate të sigurta por kanë një rrisk të lartë 1-2% për humbje të shtatëzanisë.
Pse të kryhet NIFTY Test?

Mund te kryhet që në javën e 10-të të shtatëzanisë.
NIFTY test ju jep një mundësinë e hershme për të ditur më shumë për shëndetin gjenetik të fëmijës tuaj.
Në krahasim me testet e tjera, testi Nifty  ofron saktësi të lartë dhe normat e ulëta false pozitive. Kjo do të thotë se më pak femra do t’i nënshtrohet procedurave invazive diagnostike të tilla si amnioçentesa apo marrja e mostrave nga kordoni korionik të cilat bartin një rrezik për abort 1-2%.
Nifty  është metodë jo-invazive dhe për këtë arsye nuk përbën rrezik për nënën ose fëmijën.

 

Është Nifty ™ Test duhur për mua?
Nifty image

Testi i mrekullueshëm ™ është në dispozicion për çdo grua shtatzënë nga javës së 10-të të shtatzënisë, por është veçanërisht i përshtatshëm për gratë shtatzëna që shfaqin shenja të caktuara të cilat janë theksuar më poshtë.

Mbani mend, testimi jo-invazive paralindjes mund ose nuk mund të jetë e drejtë për ju. Para se të ndërmarrë ndonjë testim jo-invazive paralindjes, ju duhet të konsultoheni me një profesionist të kujdesit shëndetësor të kualifikuar në lidhje me ndonjë rreziqet, diagnostikimin, trajtimin dhe / ose çështje të tjera potencialisht të rëndësishme të kujdesit shëndetësor.

Avantazhet e NIFTY:

Kapaciteti dhe mbulimii gjerë e bëjnë NIFTY konkurues në cmim krahasuar me prodhuesit e tjerë të NIPT në botë.

Ështëi vetmi test joinvaziv prenatal i cili siguron testimin edhe të sindromave nga diletimi kromozomal dhe aneupliodii kromozomeve seksuale pa rritje të cmimit.

Është testi joinvaziv prenatal mëi vleresuar në treg me të dhena studimore të publikuara të bazuara në rezultatet e 112000 shtatëzanive dhe 500000 rasteve të kryera deri më sot.

E para kompani që ofron testin prenatal joinvaziv për përdorim klinik në të gjithë botën.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/ithal/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609

Notice: ob_end_clean(): failed to discard buffer of zlib output compression (0) in /home/ithal/public_html/wp-content/mu-plugins/endurance-page-cache.php on line 995