Sherbimet e ofruara

DEGËT NË TË CILAT ITH OFRON SHËRBIME

• Onkologji

• Onkologji medicinale

• Onkologji Rrezesh

• Transplant organesh

• Transplant palce

• Transplant veshke

• Tranplant mëlçie

• Kirurgji e përgjithshme

• Kirurgji e obezitetit dhe e sëmundjeve metabolike

• Ortopedia dhe traumatologjia

• Neurokirurgjia

• Kirurgjia plastike dhe estike

• Operacione Kardiovaskulare (për fëmijë dhe të rritur)

• Terapi intensive (për fëmijë dhe të rritur)

• Sëmundjet e syrit

• Check-up

• Transplant flokësh

• Urologjia

• Infertiliteti dhe IVF

• Gjinekologji dhe obstretër

• Shëndeti oral dhe dentar

• Rehabilitim dhe Fizioterapi

• Sëmundjet e krahërorit dhe kirurgjia e krahërorit

• ENT

• Sëmundjet infektive

• Dermatologjia

• Endokrinologjia

• Gastroenterologji

• Nefrologjia