Intoleranca nga ushqimi

Në një metabolizëm të shëndetshem, ushqimet e ngrëna treten dhe të hyjnë në gjak të tretura.

Megjithatë, nëse ju jeni intolerant ndaj disa ushqimeve të caktuara, trupi juaj nuk mund të tretë këto ushqime dhe ata hyjnë në gjakun tuaj te patretura.

Sistemi imunitar i njeh ato si një virus apo një bakter në ju dhe fillon një luftë.

Kjo është quajtur “Intolerancë Ushqimore”

Kjo luftë e shkaktuar nga Intoleranca Ushqimore, vjen me shumë efekte anësore të tilla si shtim në peshë, lodhje, humbje vetedije dhe dhimbje.