Rreth Nesh

NA KONTAKTONI


ADRESA

Blloku, Rruga Donika Kastrioti 3,
Tiranë, Albania


EMAIL

info@ith.al


PHONE

042 32 33 34
+355693252303


ORARI

E Hënë – E Diel
24 orë hapur


Na kontaktoni në çdo kohë

LINI NJE MESAZH


Emri Mbiemri

Email

Subjekti

Mesazhi

 


KONTAKTI URGJENT

Tel: 042 32 33 34
+355693252303


VIZITA NE SHTEPI

Cel: +355693252303
042 32 33 34


ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.