TURIZMI MJEKESOR


SHERBIMI MJEKESOR NE STAMBOLL

Zhvillime të mëdha janë bërë në mjekësi në Stamboll 10 vitet e fundit. Cilësia dhe përfitimet e shërbimeve shëndetësore në Turqi është rritur nga disa reforma. Si pasojë e këtij zhvillimi të spitaleve shtetërore, u ndikuan dhe u zhvilluan edhe institucionet private gjithashtu. Për më tepër, cilësia e 46 spitaleve është akredituar nga fondacioni i famshëm mbarëbotëror i akreditimit të fondacioneve JCI

Nga këto zhvillime në Turqi, është zhvilluar zinxhiri i spitaleve dhe këto spitale kanë filluar të shërbejnë gjerësisht duke hapur më shumë dëgë të tyre, qendra mjeksore. Spitalet moderne të Turqisë janë në standartet e Europës me stafin e tyre profesionist dhe me eksperiencë. Për më tepër, shembujt më të mirë të zhvillimit teknologjik si Sistemi Robotik i Operimit Da ViciCyberknifeGammaknife dhe të tjerë, janë lejuar që të përdoren në Turqi.


ÇFARE ESHTE TURIZMI MJEKSOR?

Turizmi mjekësor është një term i krijuar fillimisht nga agjencitë e udhëtimit dhe masmedias për të përshkruar praktikën në rritje të shpejtë të udhëtimit përtej kufijve ndërkombëtarë për të marrë kujdesin shëndetësor. Ai gjithashtu i referohet  praktikës së ofruesve të kujdesit shëndetësor që udhëtojnë ndërkombëtarisht për të ofruar kujdes shëndetësor.

Shërbimet që zakonisht kërkohen nga udhëtarët përfshijnë procedura zgjedhore si dhe operacione komplekse të specializuara si zëvendësimi i kyçeve (gju / hip), kirurgji kardiake, kirurgji dentare dhe operacione kozmetike, COVID-19. Megjithatë, pothuajse çdo lloj i kujdesit shëndetësor, duke përfshirë psikiatrinë, trajtime alternative, kujdesin rilindës dhe madje edhe shërbimet e varrimit janë në dispozicion.

PSE TURQIA?


Turqia është një nga vendet që ka numrin më të lartë të spitaleve me standarde JCI. Ka spitale të rinovuara me teknologjinë më të lartë në pajisje.Ka çmime të volitshme krahasuar me vendet e tjera në lidhje me cilësinë e shërbimit.Mjekë ekspertë të cilët janë të njohur për arritjet e tyre ndërkombëtare janë të punësuar në spitalet tona.Shërbime speciale për të gjithë pacientët që vijnë nga çdo vend i botës pa diskriminim.Turqia ka një numër të madh të atraksioneve natyrore, historike dhe turistike.Kuzhina e Turqisë është një nga kuzhinat më të pasura në botë.Turqia ka një sektor shërbimi me cilësi të larteTurqia ka një nga kulturat më të pasura dhe më të bukura për tu përjetuar
SPITALET E KONTRAKTUARA

I pari në rrjetin e zinxhirit të spitaleve super-moderne i hapur në janar 2013, Spitali Liv i Ulus-it është i vendosur në qendër të Stambollit, me pamje nga Bosfori. LIV i quajtur kështu nga “ Leading Internationl Vision”, sjell një koncept ndryshe në dizenjimin e spitalit, nëpërmjet trajtimit dhe fokusimit në shërbimin për pacientët ndërkombëtarë.

The first in the chain of super-modern hospitals opened in January 2013, Liv  Hospital is located in the center of Istanbul, overlooking the Bosphorus. LIV, as it is called by Leading International Vision, brings a different concept to hospital design, through treatment and focus on service to international patients.

DEGËT NË TË CILAT ITH OFRON SHËRBIME:

 • Onkologji
 • Onkologji medicinale
 • Onkologji Rrezesh
 • Transplant organesh
 • Transplant palce
 • Transplant veshke
 • Tranplant mëlçie
 • Kirurgji e përgjithshme
 • Kirurgji e obezitetit dhe e sëmundjeve metabolike
 • Ortopedia dhe traumatologjia
 • Neurokirurgjia
 • Kirurgjia plastike dhe estike
 • Operacione Kardiovaskulare (për fëmijë dhe të rritur)
 • Terapi intensive (për fëmijë dhe të rritur)
 • Sëmundjet e syrit
 • Check-up
 • Transplant flokësh
 • Urologjia
 • Infertiliteti dhe IVF
 • Gjinekologji dhe obstretër
 • Shëndeti oral dhe dentar
 • Rehabilitim dhe Fizioterapi
 • Sëmundjet e krahërorit dhe kirurgjia e krahërorit
 • ENT
 • Sëmundjet infektive
 • Dermatologjia
 • Endokrinologjia
 • Gastroenterologji
 • Nefrologjia

ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.