Blog

Artikuj Blogu

DSC_0048-1200x801.png

Cfare është Baloni Gastrik?

Qëllimi i procedurës së balonës gastrike është të kufizojë marrjen e ushqimit duke vendosur një
tullumbace të mbushur me ujë brenda stomakut të pacientit ne menyre endoskopike dhe të humbasë
peshë falë kësaj procedure. Eshtë një procedurë që duhet të merret në konsideratë sepse kufizon rëndë
ushqyerjen dhe eshte nje metode shume e lehte, por gjithashtu duhet pasur kujdes pasi nuk shkakton
ndryshim në ndjenjën e urisë së pacientëve.

ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.