Blog

Artikuj Blogu

stomach-botox-4.png

Cfare eshte botoksi i stomakut?

Aplikimi i toksinës botulinum (botoks) në stomak është një metodë relativisht e re e humbjes së peshës
bazuar në metodën endoskopike të injektimit të toksinës Botulinum në pjesë të caktuara të stomakut.
Në këtë metodë, tkurrja e muskujve të stomakut është e kufizuar dhe koha e zbrazjes së stomakut
vonohet ndaj pacienti humbet oreksin.
Për kë është i përshtatshëm botoksi i stomakut?

ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.