Pages

ALERGOLOGJI

International Turkish Hospital

Alergologji


ALERGOLOGJI

Mjeku alergolog  trajton probleme të alergjisë së ilaçeve, eozinofilisë, astmës të kontrolluar me vështirësi, alergjisë të ushqimeve.
Ne kujdesemi për pacientët që të marrin një diagnozë eksperti dhe trajtim, që përfshin identifikimin dhe eliminimin e shkakut të alergjisë së tyre më tepër se një trajtim i thjeshtë i simptomave.

Sëmundjet që Trajtojmë

  • astma
  • riniti alergjik
  • sinusiti
  • urtikaria

Departamenti i Alergologjisë ofron një program të plotë dignostikues dhe trajtues për pacientët me sëmundje alergjike duke përfshirë shërbimin ambulator, kujdesin ditor apo edhe pacientët e hospitalizuar (te shtruar). Ky department bashkëpunon ngushtë, duke organizuar konsulta te përbashkëta edhe me Departamentet e tjerë të Spitalit.

Testet e alergjise:

Testi në lëkurë

Patch testet

Testet e alergjisë ne gjak

Provat funkionale te mushkerise(Spirometri)ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.