Pages

ENDOKRINOLOGJI

International Turkish Hospital

Endokrinologji


ENDOKRINOLOGJI

Kabineti i Endokrinologjisë ne International Turkish hospital, ndihmon pacientët për të jetuar të shëndetshëm dhe aktiv, pavarësisht problemeve që ata kanë me diabetin, obezitetin, sëmundjet e tiroides apo patologji të tjera endokrine. Qëllimi ynë është të identifikojmë shkaqet e problemeve të ndryshme endokrine dhe të gjejmë mjekimin më të mirë. Ne gjithashtu i kushtojmë shumë kujdes edukimit të pacientëve që vuajnë nga këto patologji, që shpesh u ndryshojnë cilësinë e jetës.

Shërbime dhe Trajtime

 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të tiroides, hypertiroidizmit, hypotiroidizmit,
  nodujve të tiroides etj
 • Trajtimi dhe monitorimi i pacienteve me Diabet Metitus tip 1 dhe tip 2
 • Kirurgji të tiroides dhe paratiroides
 • Trajtimi dhe monitorinimi i Diabetit Gestacional (diabetit të shtatzanisë)
 • Kontrolli dhe trajtimi i komplikacioneve akute dhe kronike të diabetit
 • Kryerja e FNA-Citologjisë së nodujve të tiroides, shintigrafisë së tiroides dhe trajtimit me jod.
 • Trajtimi dhe monitorimi i kancerit të tiroides
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të paratiroides.
 • Diagnostikim dhe trajtimi i patologjive të glandulës adrenal (surenale).
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të hipofizës (akromegali, prolaktinomë, diabet insipid etj)
 • Kirurgji të hipofizës


ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.