Pages

KARDIOLOGJI

International Turkish Hospital

Kardiologji


Ne International Turkish hospital kryhen te gjitha llojet e kontrollve kardiake per te rritur, kjo do te thote se te gjitha semundjet e zemres te fituara apo te lindura te pacientet mund te trajtohen si dhe te ndiqen ne spitalin tone.
Kontrollet me te zakonshme jane:

 

1. Vizitë mjekësore
2. EKG
3. EKO zemre transtorakale
5. EKG stres test
6. EKO stres test
7. HOLTER i ritmit
8. HOLTER i presionit arterial

Departamenti i Kardiologjise të International Turkish hospital, është njëri prej departamenteve më modernë mjekësorë, kjo, falë pajisjes se veçantë të teknologjisë së lartë e cila është unikale në Shqipëri.ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.