Pages

PINNERTEST

International Turkish Hospital

Cfare eshte PinnerTest


Pinnertest është një test i laboratoreve te Generates se Re (New Generation lab. ), i kryer me një kampion gjaku. Ai është testi Intolerancës Ushqimore më i saktë në botë që mund të zbulojë ekzaktësisht intolerancën tuaj të ushqimit.

Pinnertest është një përmirësim i madh mbi metodat më të vjetra të testimit të intolerancës ushqimore. Ajo mund të identifikojë nëse intoleranca juaj ndaj ushqimit është e përhershme ose e përkohshme. Në teknologjitë e vjetra si ne teste të tilla Citotoksike, Media Release Testet (MRT) ose Testet klasike Elisa, ishte e pamundur për të përcaktuar këtë ndryshim. Kështu rezultatet erdhën me shumë ushqime të cilat shumica e tyre nuk ishin pjese e intolerances aktuale.

Me Pinnertest, ju merrni intolerancën tuaj të përhershme, të cilat janë vetëm disa, dhe ju lehtë mund të ndiqni një dietë, duke eliminuar ato pak ushqime.


Cfare eshte Intoleranca Ushqimore?

Në një metabolizëm të shëndetshem, ushqimet e ngrëna treten dhe të hyjnë në gjak të tretura.

Megjithatë, nëse ju jeni intolerant ndaj disa ushqimeve të caktuara, trupi juaj nuk mund të tretë këto ushqime dhe ata hyjnë në gjakun tuaj te patretura.

Sistemi imunitar i njeh ato si një virus apo një bakter në ju dhe fillon një luftë.

Kjo është quajtur “Intolerancë Ushqimore”

Kjo luftë e shkaktuar nga Intoleranca Ushqimore, vjen me shumë efekte anësore të tilla si shtim në peshë, lodhje, humbje vetedije dhe dhimbje.


ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.