Pages

SERVICES


Në Duar te Sigurta

KIRURGJI


Departamenti i Kirurgjisë së përgjithshme i International Turkish Hospital trajton patologji mjekësore nëpërmjet proҫedurave kirurgjikale. Në këtë Departament trajtohet i gjithë spektri i patologjive të kirurgjisë së përgjithshme.Standarte Europiane

LABORATORI


Aparaturat qe jane ne perdorim prane laboratorit tone jane teknologjia me e fundit ne fushen  laboratorike te kompanive me te mira siç eshte BECKMAN – Coulter, TOSHIBA etjCilesi & Siguri

EKOGRAFI


Ekografia është një ekzaminim mjekësor jo invaziv i cili i ndihmon mjekët në diagnostikimin e sëmundjeve të ndryshme. RM përdor një fushë të fuqishme magnetike, valë radio për të prodhuar pamje të detajuara të organeve.Zgjidhje per cdo problem

RADIOLOGJIA INTERVENCIONUESE


Biopsia është një moster indesh që ekzaminohet nën mikroskop. Gjatë një biopsie të drejtuar nga CT Skaneri, pacienti qendron në një skanues CT;Në Duar te Sigurta

ALERGOLOGJI


Mjeku alergolog  trajton probleme të alergjisë së ilaçeve, eozinofilisë, astmës të kontrolluar me vështirësi, alergjisë të ushqimeve. Ne kujdesemi për pacientët që të marrin një diagnozë eksperti dhe trajtim, që përfshin identifikimin dhe eliminimin e shkakut të alergjisë së tyre më tepër se një trajtim i thjeshtë i simptomave.Per nje jete Aktive

ENDOKRINOLOGJI


Kabineti i Endokrinologjisë ne International Turkish hospital, ndihmon pacientët për të jetuar të shëndetshëm dhe aktiv, pavarësisht problemeve që ata kanë me diabetin, obezitetin, sëmundjet e tiroides apo patologji të tjera endokrine.Trajtimin Cilesor

GASTRO-
ENTEROLOGJI


Departamenti i Gastroenterologjisë i International Turkish Hospital. është i specializuar në parandalimin, diagnostikimin dhe trajtimin e patologjive të traktit (aparatit) tretës. Ky Departament është i pajisur me aparatura të teknologjisë së fjalës së fundit të kësaj fushe.Per nje zemer te forte

KARDIOLOGJI


Ne International Turkish hospital kryhen te gjitha llojet e kontrollve kardiake per te rritur, kjo do te thote se te gjitha semundjet e zemres te fituara apo te lindura te pacientet mund te trajtohen si dhe te ndiqen ne spitalin tone. Departamenti i Kardiologjise është njëri prej departamenteve më modernë mjekësorë, kjo, falë pajisjes se veçantë të teknologjisë së lartëPer nje baze te forte

REUMATOLOGJI


Shërbimi i Reumatologjisë në International Turkish Hospital  mundëson trajtimin e specializuar të gjithë sëmundjeve reumatizmaleFor a healthy pregnancy

NIFTY


The NIFTY test is a highly accurate non-invasive prenatal test (NIPT) that screens for chromosomal aneuploidies, including trisomies 21, 18 and 13, from as early as week 10 of pregnancy.Trajtimin Cilesor

GJINEKOLOGJI, OBSTETER & IVF


Në Klinikën e Fertilitetit te International Turkish Hospital, i gjithë stafi është i përkushtuar për të ofruar kujdes dhe trajtim profesional të nivelit më të lartë si dhe mbështetje emocionale për të gjitha çiftetNew Generation lab.

PINNERTEST


innertest është një test i laboratoreve te Generates se Re (New Generation lab. ), i kryer me një kampion gjaku. Ai është testi Intolerancës Ushqimore më i saktë në botë që mund të zbulojë ekzaktësisht intolerancën tuaj të ushqimit.Per nje baze te forte

FUE TECHNIQUE


It is the retrieval of the hair follicles from the haired skin with tools (punches) with a diameter of 0.9 mm or less by the Follicular Unit Extraction (FUE) method.Per floke te shendetshem

HAIR MESOTHERAPY


Hair mesotherapy is the application of vitamins, minerals, required by the hair, and different blood circulation increasing medication in small amounts into the skin. Mesotherapy is a supplemental method in order to heal and control hair loss.Trajtimin Cilesor

PLATELET RICH PLASMA


There are definite reasons for hair loss and the other incurring deteriorations of the haired skin. The capillary vessels, supplying the hair follicles, carry the necessary structuring materials to the hair follicles by the blood circulation.Per bukuri

OTHER SERVICES


innertest është një test i laboratoreve te Generates se Re (New Generation lab. ), i kryer me një kampion gjaku. Ai është testi Intolerancës Ushqimore më i saktë në botë që mund të zbulojë ekzaktësisht intolerancën tuaj të ushqimit.


Hapat qe ndjekim

PROCESI YNËLi nje takim

NA KONTAKTONI


Na telefononi ose na dërgoni me email për të rezervuar një takim me një nga specialistët tanë


We give you

MEDICAL ADVICES


Nam et augue ipsum. Duis maximus sagittis pulvinar. Aliquam erat lorem, tempus a placerat vel, tristique eget est. Pellentesque habitant morbi tristique senectus.


We offer professional

MEDICAL SERVICES


Proin ultrices, lorem ac maximus laoreet, ante neque viverra libero, non auctor leo eros vel lorem. Morbi dictum consectetur tristique.

Shërbime mjekësore profesionale

RRETH NESH


01234567890

VITE ME JU0123456789001234567890

MJEKË0123456789001234567890

CERTIFIKATA012345678900123456789001234567890

KLIENTË TË KËNAQUR


ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.