THE RIGHT PEDIATRICIAN

We at MediCare are always fully focused on helping your child and you to overcame any hurdle or any other problem.

MORE DETAILSBOOK APPOINTMENTSHERBIMI MJEKESOR NE STAMBOLL

Zhvillime të mëdha janë bërë në mjekësi në Stamboll 10 vitet e fundit. Cilësia dhe përfitimet e shërbimeve shëndetësore në Turqi është rritur nga disa reforma. Si pasojë e këtij zhvillimi të spitaleve shtetërore, u ndikuan dhe u zhvilluan edhe institucionet private gjithashtu. Për më tepër, cilësia e 46 spitaleve është akredituar nga fondacioni i famshëm mbarëbotëror i akreditimit të fondacioneve JCI.

Nga këto zhvillime në Turqi, është zhvilluar zinxhiri i spitaleve dhe këto spitale kanë filluar të shërbejnë gjerësisht duke hapur më shumë dëgë të tyre, qendra mjeksore. Spitalet moderne të Turqisë janë në standartet e Europës me stafin e tyre profesionist dhe me eksperiencë. Për më tepër, shembujt më të mirë të zhvillimit teknologjik si Sistemi Robotik i Operimit Da Vici, Cyberknife, Gammaknife dhe të tjerë, janë lejuar që të përdoren në Turqi.

ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.