Blloku, Rruga Donika Kastrioti 3 Tiranë, Albania
24 orë hapur E Hënë - E Diel

ENDOKRINOLOGJI

Endokrinologji

Kabineti i Endokrinologjisë ne International Turkish hospital, ndihmon pacientët për të jetuar të shëndetshëm dhe aktiv, pavarësisht problemeve që ata kanë me diabetin, obezitetin, sëmundjet e tiroides apo patologji të tjera endokrine. Qëllimi ynë është të identifikojmë shkaqet e problemeve të ndryshme endokrine dhe të gjejmë mjekimin më të mirë. Ne gjithashtu i kushtojmë shumë kujdes edukimit të pacientëve që vuajnë nga këto patologji, që shpesh u ndryshojnë cilësinë e jetës.

Shërbime dhe Trajtime

 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të tiroides, hypertiroidizmit, hypotiroidizmit,
  nodujve të tiroides etj
 • Trajtimi dhe monitorimi i pacienteve me Diabet Metitus tip 1 dhe tip 2
 • Kirurgji të tiroides dhe paratiroides
 • Trajtimi dhe monitorinimi i Diabetit Gestacional (diabetit të shtatzanisë)
 • Kontrolli dhe trajtimi i komplikacioneve akute dhe kronike të diabetit
 • Kryerja e FNA-Citologjisë së nodujve të tiroides, shintigrafisë së tiroides dhe trajtimit me jod.
 • Trajtimi dhe monitorimi i kancerit të tiroides
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të paratiroides.
 • Diagnostikim dhe trajtimi i patologjive të glandulës adrenal (surenale).
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i patologjive të hipofizës (akromegali, prolaktinomë, diabet insipid etj)
 • Kirurgji të hipofizës

Login Account

Already a Medilab Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.