Blloku, Rruga Donika Kastrioti 3 Tiranë, Albania
24 orë hapur E Hënë - E Diel

KARDIOLOGJI

Kardiologji

Ne International Turkish hospital kryhen te gjitha llojet e kontrollve kardiake per te rritur, kjo do te thote se te gjitha semundjet e zemres te fituara apo te lindura te pacientet mund te trajtohen si dhe te ndiqen ne spitalin tone.
Kontrollet me te zakonshme jane:

 

1. Vizitë mjekësore
2. EKG
3. EKO zemre transtorakale
5. EKG stres test
6. EKO stres test
7. HOLTER i ritmit
8. HOLTER i presionit arterial

Departamenti i Kardiologjise të International Turkish hospital, është njëri prej departamenteve më modernë mjekësorë, kjo, falë pajisjes se veçantë të teknologjisë së lartë e cila është unikale në Shqipëri.


 

Login Account

Already a Medilab Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.