Blloku, Rruga Donika Kastrioti 3 Tiranë, Albania
24 orë hapur E Hënë - E Diel

SHERBIMI MJEKESOR NE STAMBOLL

Zhvillime të mëdha janë bërë në mjekësi në Stamboll 10 vitet e fundit. Cilësia dhe përfitimet e shërbimeve shëndetësore në Turqi është rritur nga disa reforma. Si pasojë e këtij zhvillimi të spitaleve shtetërore, u ndikuan dhe u zhvilluan edhe institucionet private gjithashtu. Për më tepër, cilësia e 46 spitaleve është akredituar nga fondacioni i famshëm mbarëbotëror i akreditimit të fondacioneve JCI

Nga këto zhvillime në Turqi, është zhvilluar zinxhiri i spitaleve dhe këto spitale kanë filluar të shërbejnë gjerësisht duke hapur më shumë dëgë të tyre, qendra mjeksore. Spitalet moderne të Turqisë janë në standartet e Europës me stafin e tyre profesionist dhe me eksperiencë. Për më tepër, shembujt më të mirë të zhvillimit teknologjik si Sistemi Robotik i Operimit Da ViciCyberknifeGammaknife dhe të tjerë, janë lejuar që të përdoren në Turqi.

ÇFARE ESHTE TURIZMI MJEKSOR?

Turizmi mjekësor është një term i krijuar fillimisht nga agjencitë e udhëtimit dhe masmedias për të përshkruar praktikën në rritje të shpejtë të udhëtimit përtej kufijve ndërkombëtarë për të marrë kujdesin shëndetësor. Ai gjithashtu i referohet  praktikës së ofruesve të kujdesit shëndetësor që udhëtojnë ndërkombëtarisht për të ofruar kujdes shëndetësor.

Shërbimet që zakonisht kërkohen nga udhëtarët përfshijnë procedura zgjedhore si dhe operacione komplekse të specializuara si zëvendësimi i kyçeve (gju / hip), kirurgji kardiake, kirurgji dentare dhe operacione kozmetike, COVID-19. Megjithatë, pothuajse çdo lloj i kujdesit shëndetësor, duke përfshirë psikiatrinë, trajtime alternative, kujdesin rilindës dhe madje edhe shërbimet e varrimit janë në dispozicion.

PSE TURQIA?

SPITALET E KONTRAKTUARA

I pari në rrjetin e zinxhirit të spitaleve super-moderne i hapur në janar 2013, Spitali Liv i Ulus-it është i vendosur në qendër të Stambollit, me pamje nga Bosfori. LIV i quajtur kështu nga “ Leading Internationl Vision”, sjell një koncept ndryshe në dizenjimin e spitalit, nëpërmjet trajtimit dhe fokusimit në shërbimin për pacientët ndërkombëtarë.

DEGËT NË TË CILAT ITH OFRON SHËRBIME:

 • Onkologji
 • Onkologji medicinale
 • Onkologji Rrezesh
 • Transplant organesh
 • Transplant palce
 • Transplant veshke
 • Tranplant mëlçie
 • Kirurgji e përgjithshme
 • Kirurgji e obezitetit dhe e sëmundjeve metabolike
 • Ortopedia dhe traumatologjia
 • Neurokirurgjia
 • Kirurgjia plastike dhe estike
 • Operacione Kardiovaskulare (për fëmijë dhe të rritur)
 • Terapi intensive (për fëmijë dhe të rritur)
 • Sëmundjet e syrit
 • Check-up
 • Transplant flokësh
 • Urologjia
 • Infertiliteti dhe IVF
 • Gjinekologji dhe obstretër
 • Shëndeti oral dhe dentar
 • Rehabilitim dhe Fizioterapi
 • Sëmundjet e krahërorit dhe kirurgjia e krahërorit
 • ENT
 • Sëmundjet infektive
 • Dermatologjia
 • Endokrinologjia
 • Gastroenterologji
 • Nefrologjia
 •  

PËRSHTYPJET E PACIENTËVE

Gjithmonë është fjala e gojës që është këshilla më e mirë. Këtu janë disa nga tonat

ANONYMOUS
ANONYMOUS@anonymous
Read More
Tek ITH gjeta një staf të përkushtuar dhe shumë të sjellshëm. Të gatshëm të më ndihmonin në problemin tim shëndetësor. Në vecanti dua të falenderoj doktoreshën e dermatologjisë e cila me durim dhe qetësi më ndihmoi të shërohesha. Faleminderit
ANONYMOUS
ANONYMOUS@anonymous
Read More
Faleminderit të gjithë stafit të ITH. Gjeta një ambjent të ngrohte dhe shumë mikëpritës. Jeni i vetmi vend në të cilin kam besim. Cmime të arsyeshme dhe shërbim profesional

MENDIMI I NJË FËMIJE

Çfarë thonë pacientët tanë më të vegjël?

ANONYMOUS
ANONYMOUS@anonymous
Read More
Kur shkova në fillim me mamin, pata frikë dhe fillova të qaja, por të gjithe, si teta tek recepsioni ashtu dhe doktorët më vonë më ndihmuan të ndjehesha si në shtëpi. Nuk do t’ju harroj kurrë gjithë punën e madhe që keni bërë me mua. Ju dua shume.

Login Account

Already a Medilab Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.