SHENDETI JUAJ
PRIORITETI JONE!
Jemi gjithmone pranë pacientëve duke ofruar shërbim të dedikuar. Pranë jush: Jemi gjithmone pranë pacientëve duke ofruar shërbim të dedikuar.
Në klinikën tonë kujdesemi që pacienti të ketë kujdesin maksimal shëndetësor, duke i shërbyer me profesionalizëm dhe përkushtim. ITH është vendi i duhur për zgjidhjen e problemeve shëndetësore.
contact_phone Këshilla shëndetësore Ndiqni blogun tonë për këshilla mbi shëndetin.
STAF PROFESIONAL Jemi gjithmone pranë pacientëve duke ofruar shërbim të dedikuar. Pranë jush: Stafi ynë i specializuar në spitalet më të mira botërore, dhe në bashkëpunim me spitale ndërkombëtare, ofron një shërbim profesional dhe të përkushtuar për të gjithë pacientët. contact_phone Check-up të rregullt: Ndiqni blogun tonë për këshilla mbi shëndetin.

Besim ndaj Pacienteve

Ne kemi ndërtuar një marrëdhënie të gjatë  bazuar në besimimin ndaj pacienteve


LEXO ME SHUME


Kujdesi i Personalizuar

Kujdesi i personalizuar i pacientit është ai që e veçon  International Turkish Hospital.


LEXO ME SHUME


Specialistët Ekspertë

Specialistët ekspertë dhe personeli i kujdesshëm klinik ju ofrojnë një përvojë të jashtëzakonshme të kujdesit shëndetësor.


LEXO ME SHUME


Konsultohuni me ne

Specialistët dhe stafi klinik i kujdesshëm ju ofrojnë një përvojë të jashtëzakonshme të kujdesit shëndetësor.


LEXO ME SHUME


Në Duar te Sigurta

KIRURGJI


Departamenti i Kirurgjisë së përgjithshme i International Turkish Hospital trajton patologji mjekësore nëpërmjet proҫedurave kirurgjikale. Në këtë Departament trajtohet i gjithë spektri i patologjive të kirurgjisë së përgjithshme.Standarte Europiane

LABORATORIAparaturat qe jane ne perdorim prane laboratorit tone jane teknologjia me e fundit ne fushen  laboratorike te kompanive me te mira siç eshte BECKMAN – Coulter, TOSHIBA etjCilesi & Siguri

IMAZHERIA


CT-Skaneri është një metodë diagnostike jo invasive që përdor një kombinim të grafisë me teknologjinë kompjuterike për të prodhuar imazhe horizontale ose aksiale të trupit.


ORARI I PUNËS


Shërbimi i kujdesit  spitalor –  24 ore / 7 ditë


E Hënë – E Diel
24 orë hapur

Modern Medical Facilities

EKIPI YNË

Specialistët ekspertë dhe stafi klinik i kujdesshëm ju ofrojnë një përvojë të jashtëzakonshme të kujdesit shëndetësor. Në International Turkish Hospital, profesionistët tanë mjekësorë ofrojnë shërbime kryesore të kujdesit shëndetësor me kujdes dhe dhembshuri në mendje.

Mjeke Obsteter-Gjinekologe

Handan Namli

Mjek Kirurg i Përgjithshëm

Prof. Asc. Dr. Myzafer Kaçi

Mjek Patolog

Marsid Sinani

Embriolog

Nazmi Selman Kal

Informacion rreth Fluturimeve

Shqiperia tashmë më e aksesueshme

Shqipëria është e pozicionuar në zemër të Mesdheut dhe shtrihet përgjatë detit Adriatik dhe detit Jon.
Ajo është një ndër destinacionet më tërheqëse në rajon. Deri më tani, e vizituar nga pak njerëz Shqipëria është një destinacion mjaft interesant. Numri gjithmonë në rritje i vizitorëve po sjell një frymë të re civilizimi dhe kulture që e bën këtë vend Evropian gjithmonë e më tërheqës.
Fluturimet me Shqipërine janë tashme të aksesueshme thuajse çdo ditë nga të gjitha vendet e Bashkimit Europian dhe jashtë tij


ARTIKUJT E FUNDIT

Lexoni artikujt tona më të fundit ose lajmet e përgjithshme mjekësore. Mos ngurroni të bëni pyetje në komente për çdo lajm që ju duket interesant.


PËRSHTYPJET E PACIENTËVE

Gjithmonë është fjala e gojës që është këshilla më e mirë. Këtu janë disa nga tonë …


ANONYMOUS


Tek ITH gjeta një staf të përkushtuar dhe shumë të sjellshëm. Të gatshëm të më ndihmonin në problemin tim shëndetësor. Në vecanti dua të falenderoj doktoreshën e dermatologjisë e cila me durim dhe qetësi më ndihmoi të shërohesha. FaleminderitANONYMOUS


Faleminderit të gjithë stafit të ITH. Gjeta një ambjent të ngrohte dhe shumë mikëpritës. Jeni i vetmi vend në të cilin kam besim. Cmime të arsyeshme dhe shërbim profesional
MENDIMI I NJË FËMIJE

Çfarë thonë pacientët tanë më të vegjël?

Kur shkova në fillim me mamin, pata frikë dhe fillova të qaja, por të gjithe, si teta tek recepsioni ashtu dhe doktorët më vonë më ndihmuan të ndjehesha si në shtëpi. Nuk do t’ju harroj kurrë gjithë punën e madhe që keni bërë me mua. Ju dua shume.
ORARI


E Henë – E Dielë
24 orë hapur

DETAJET E KONTAKTIT

ITH eshtë një institucion mjekësor i përkushtuar për të ofruar kujdes cilësor ,vëmendje te pakursyer ndaj përsosmërinë klinike dhe sigurise se pacientit, me një pasion të pashembullt nga gjithe stafi ,për të siguruar kujdesin shëndetësor më të mirë për ata që ne shërbejmë. ITH eshte vendi ku opinioni mjeksor nuk njeh kombesi.

Recent Posts

Copyright by Abitech 2020. All rights reserved.