Blloku, Rruga Donika Kastrioti 3 Tiranë, Albania
24 orë hapur E Hënë - E Diel

PINNERTEST

PinnerTest

Cfare eshte PinnerTest

Pinnertest është një test i laboratoreve te Generates se Re (New Generation lab. ), i kryer me një kampion gjaku. Ai është testi  Intolerancës Ushqimore  më i saktë  në botë që mund të zbulojë ekzaktësisht intolerancën tuaj të ushqimit.

Pinnertest  është një përmirësim i madh mbi metodat më të vjetra të testimit të intolerancës ushqimore. Ajo mund të identifikojë nëse intoleranca juaj ndaj ushqimit është e përhershme ose e përkohshme. Në teknologjitë e vjetra si ne teste të tilla Citotoksike, Media Release Testet (MRT) ose Testet klasike Elisa, ishte e pamundur për të përcaktuar këtë ndryshim. Kështu rezultatet erdhën me shumë ushqime të cilat shumica e tyre nuk ishin pjese e intolerances aktuale.

Me  Pinnertest, ju merrni intolerancën tuaj të përhershme, të cilat janë vetëm disa, dhe ju lehtë mund të ndiqni një dietë, duke eliminuar ato pak ushqime.

Cfare eshte Intoleranca Ushqimore?

Në një metabolizëm të shëndetshem, ushqimet e ngrëna treten dhe të hyjnë në gjak të tretura.

Megjithatë,  nëse ju jeni intolerant ndaj disa ushqimeve të caktuara, trupi juaj nuk mund të tretë këto ushqime dhe ata hyjnë në gjakun tuaj te patretura.

Sistemi imunitar i njeh ato si një virus apo një bakter në ju dhe fillon një luftë.

Kjo është quajtur  Intolerancë Ushqimore

Kjo luftë e shkaktuar nga Intoleranca Ushqimore, vjen me shumë efekte anësore të tilla si shtim në peshë, lodhje, humbje vetedije dhe dhimbje.

 

Login Account

Already a Medilab Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.